RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Hzr 2015 #4,272 Toplamadım Sen hiç birinin senin için isim vermeden yazdığı yorumla dalga geçtin mi
MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Hzr 2015 #4,273 Orda ustume alindigim birsey olmuyor cok spesifik degilse tabii o yuzden dalga gecemedim Sen hic 118 li numaralari aradin mi ?
Orda ustume alindigim birsey olmuyor cok spesifik degilse tabii o yuzden dalga gecemedim Sen hic 118 li numaralari aradin mi ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Hzr 2015 #4,277 Özlediğim olur zaman zaman Sen hiç bi rakamla yanlış numara çevirip sonra yanlışlıkla aradığın o kişiyle uğraşmak zorunda kaldın mı ?
Özlediğim olur zaman zaman Sen hiç bi rakamla yanlış numara çevirip sonra yanlışlıkla aradığın o kişiyle uğraşmak zorunda kaldın mı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 8 Hzr 2015 #4,278 Evet hem de nasıl ev telefonlarının meşhur olduğu dönemde olmuştu Sen hiç netten tanıştığın biri ile yüz yüze görüştün mü?
Evet hem de nasıl ev telefonlarının meşhur olduğu dönemde olmuştu Sen hiç netten tanıştığın biri ile yüz yüze görüştün mü?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Hzr 2015 #4,279 Tanışacağım kesin olan öncesinde internetten görüşmüş olduğum kişileri sayıyor muyuz ? Sen hiç başka dairenin kapısına anahtar sokmaya çalıştın mı?
Tanışacağım kesin olan öncesinde internetten görüşmüş olduğum kişileri sayıyor muyuz ? Sen hiç başka dairenin kapısına anahtar sokmaya çalıştın mı?