dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Hzr 2015 #4,331 aşktan ölünmez diyerek politik yaklaşmak istiyorum bildiğin ama bilmek istemediğin gerçekler canını acıttı mı hiç ?
aşktan ölünmez diyerek politik yaklaşmak istiyorum bildiğin ama bilmek istemediğin gerçekler canını acıttı mı hiç ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Hzr 2015 #4,334 Hayır Sen hiç güneşin altında yarım saat minibüs bekledin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Hzr 2015 #4,335 Çoook çoook eskiden beklemişimdir hatırlamıyorum Sen hiç denize girmeden sezon bitirdin mi?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Hzr 2015 #4,336 Evet geçen yaz mesela Sen hiç güneşte kıpkırmızı haşlandın mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Hzr 2015 #4,337 Evet her sezon açılışında güneş altında uyuyup tertemiz yanarım Sen hiç boğulma tehlikesi atlattın mı ?
Evet her sezon açılışında güneş altında uyuyup tertemiz yanarım Sen hiç boğulma tehlikesi atlattın mı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Hzr 2015 #4,339 Evet birkaç kişiye Sen hiç telefon elinde uyudun mu ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Hzr 2015 #4,340 Sanırım uyudum. Sen hiç iftara birkaç dakika kala dışarda kaldınmı?