yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Tem 2024 #6,431 ben cok kahve iserim ama yanma his etmiyorum bende his mis kalmamis anlasilan sen hic fistik ezmesi yedinmi ??
ben cok kahve iserim ama yanma his etmiyorum bende his mis kalmamis anlasilan sen hic fistik ezmesi yedinmi ??
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Tem 2024 #6,432 Yedim Sen hiç özlediğin anı tekrar yaşayıp huzur duydun mu
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 11 Tem 2024 #6,433 sen hiç yaşamını değiştirecek büyüklükte düş kırıklığı yaşadın mı???
NoktA* Aktif 17 Tem 2024 #6,434 TheBiber dediki: sen hiç yaşamını değiştirecek büyüklükte düş kırıklığı yaşadın mı??? Genişletmek için tıklayın... Evet, maalesef yaşamımı değiştirecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Siz yaşadınız mı?
TheBiber dediki: sen hiç yaşamını değiştirecek büyüklükte düş kırıklığı yaşadın mı??? Genişletmek için tıklayın... Evet, maalesef yaşamımı değiştirecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Siz yaşadınız mı?
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 21 Tem 2024 #6,436 Görmedim Sen hiç birine karşılıksız yardım etmenin verdiği zevki tattın mı?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Tem 2024 #6,438 Hayır Sen hiç dut yedin mi?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Tem 2024 #6,439 Evet Sen hiç kaplıcaya gittinmi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 27 Tem 2024 #6,440 Hayır Sen hiç hıçkırarak ağladın mı?