L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Eyl 2013 #1 Boşluğu Bana Göre Tamamlayın Örnek : Seni Sevmiyorum . Çünkü ; Çok Kötüsün .
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Eyl 2013 #4 Ya ben bu oyunu seviyorum diye okumuştum, yanlış anlayan olduysa kusura bakmasın lütfen
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Eyl 2013 #6 YoRuMSuZ dediki: Pardon zaten yazdığım bu oyun değilmiş Genişletmek için tıklayın... Yazmak İstediğini Doğru Yere Yazdın ;
YoRuMSuZ dediki: Pardon zaten yazdığım bu oyun değilmiş Genişletmek için tıklayın... Yazmak İstediğini Doğru Yere Yazdın ;
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 17 Ags 2018 #9 YoRuMSuZ dediki: Ya ben bu oyunu seviyorum diye okumuştum, yanlış anlayan olduysa kusura bakmasın lütfen Genişletmek için tıklayın... YoRuMSuZ dediki: Pardon zaten yazdığım bu oyun değilmiş Genişletmek için tıklayın... Aslında bu da oyun değil. Forumcak kandırıyoruz seni ------------------------- Seni sevmiyorum çünkü tanımıyorum.
YoRuMSuZ dediki: Ya ben bu oyunu seviyorum diye okumuştum, yanlış anlayan olduysa kusura bakmasın lütfen Genişletmek için tıklayın... YoRuMSuZ dediki: Pardon zaten yazdığım bu oyun değilmiş Genişletmek için tıklayın... Aslında bu da oyun değil. Forumcak kandırıyoruz seni ------------------------- Seni sevmiyorum çünkü tanımıyorum.