merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 21 Ekm 2019 #11 @Düş seni sevmiyorum çünkü lafı çevirmeme izin vermedin?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Şbt 2021 #12 Seni sevmiyorum çünkü ....c günlerden dolayı ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Şbt 2021 #13 yesim434 dediki: Seni sevmiyorum çünkü ....c günlerden dolayı ? Genişletmek için tıklayın... Ortak inan anlamadım ipucu versene ??
yesim434 dediki: Seni sevmiyorum çünkü ....c günlerden dolayı ? Genişletmek için tıklayın... Ortak inan anlamadım ipucu versene ??
B benka4747@gmail. Ziyaretçi 19 Şbt 2021 #14 LâL dediki: Boşluğu Bana Göre Tamamlayın Örnek : Seni Sevmiyorum . Çünkü ; Çok Kötüsün . Genişletmek için tıklayın... LâL dediki: Boşluğu Bana Göre Tamamlayın Örnek : Seni Sevmiyorum . Çünkü ; Çok Kötüsün . Genişletmek için tıklayın... Seni sevmiyorum;çünkü seni çok seviyorum.
LâL dediki: Boşluğu Bana Göre Tamamlayın Örnek : Seni Sevmiyorum . Çünkü ; Çok Kötüsün . Genişletmek için tıklayın... LâL dediki: Boşluğu Bana Göre Tamamlayın Örnek : Seni Sevmiyorum . Çünkü ; Çok Kötüsün . Genişletmek için tıklayın... Seni sevmiyorum;çünkü seni çok seviyorum.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Şbt 2021 #15 KaderKatibi dediki: Ortak inan anlamadım ipucu versene ?? Genişletmek için tıklayın... Corona. Oldugu için?
KaderKatibi dediki: Ortak inan anlamadım ipucu versene ?? Genişletmek için tıklayın... Corona. Oldugu için?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Şbt 2021 #16 yesim434 dediki: Corona. Okdugu için? Genişletmek için tıklayın... Mesafe şart valla çok iyi yapmışsın ?
yesim434 dediki: Corona. Okdugu için? Genişletmek için tıklayın... Mesafe şart valla çok iyi yapmışsın ?