YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Hzr 2009 #13 Sesszi gemi sevdiğimiz bir kardeşimiz. Muhtemelen durumu bize bildirecektir Şimdiden iyi tatiller diliyorum Sessiz'e
Sesszi gemi sevdiğimiz bir kardeşimiz. Muhtemelen durumu bize bildirecektir Şimdiden iyi tatiller diliyorum Sessiz'e
Gizemli Cadi Forum Gururu 28 Hzr 2009 #16 YoRuMSuZ dediki: Sesszi gemi sevdiğimiz bir kardeşimiz. Muhtemelen durumu bize bildirecektir Şimdiden iyi tatiller diliyorum Sessiz'e Genişletmek için tıklayın... Kız sabahki mesajlarında kocaman kocaman yazdı zaten Ben seyehate çıkıyorum...Bir süre yokum diye...Ben forum adına güle güle dedim...
YoRuMSuZ dediki: Sesszi gemi sevdiğimiz bir kardeşimiz. Muhtemelen durumu bize bildirecektir Şimdiden iyi tatiller diliyorum Sessiz'e Genişletmek için tıklayın... Kız sabahki mesajlarında kocaman kocaman yazdı zaten Ben seyehate çıkıyorum...Bir süre yokum diye...Ben forum adına güle güle dedim...
Safir Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2009 #18 E bize de "iyi tatilleeeer sessiz gemiiiii" demek düşüyor sanırsam