L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Ags 2013 #1 Sevdiğiniz Kişi Şuanda Burayı Okuyor . Ne Yazmak İsterdiniz Buyrun Yazın Örnek : & Bilirim Dokunur Sana Kelimelerim . Ve . . Ne Yazık ki Onlar Kadar Şanslı Değilim . .
Sevdiğiniz Kişi Şuanda Burayı Okuyor . Ne Yazmak İsterdiniz Buyrun Yazın Örnek : & Bilirim Dokunur Sana Kelimelerim . Ve . . Ne Yazık ki Onlar Kadar Şanslı Değilim . .
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 31 Ags 2013 #2 Sen yazdığımı görüyorsun, oysa ben gördüğümü yazıyorum...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ags 2013 #3 Ne yazsam ki Eyy gelecekteki seveceğim insan kimbilir kimlerlesin
~meLek~ GalataSaray'ım 1 Eyl 2013 #5 Beni ne olursa olsun hep sev çünkü ben seni sonuna kadar seveceğim..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ksm 2015 #8 Konu hortlatmakta üstüne yok. Bu günlerde biri daha var oyun hortlatıyor. Hımm ne yazsam ki. Seviyorum uleynnnnnnnnnnnnn
Konu hortlatmakta üstüne yok. Bu günlerde biri daha var oyun hortlatıyor. Hımm ne yazsam ki. Seviyorum uleynnnnnnnnnnnnn
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ksm 2015 #9 YoRuMSuZ dediki: Konu hortlatmakta üstüne yok. Bu günlerde biri daha var oyun hortlatıyor. Hımm ne yazsam ki. Seviyorum uleynnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıklayın... Bildirim geldi diye girdim ama bayağı güldüm iyi olmuş
YoRuMSuZ dediki: Konu hortlatmakta üstüne yok. Bu günlerde biri daha var oyun hortlatıyor. Hımm ne yazsam ki. Seviyorum uleynnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıklayın... Bildirim geldi diye girdim ama bayağı güldüm iyi olmuş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ksm 2015 #10 Ama ama ama başka ne yazılabilir ki. Tamam ya farkındayım bir meşeyim ben, yüzüme vurmayınız