_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Ksm 2015 #21 YoRuMSuZ dediki: Şu meşe durumlarını bi rafa kaldırman senin hayrına olacaktır. Ben kendi yerime olurum ne olacaksam o kadar Genişletmek için tıklayın... Sustumm
YoRuMSuZ dediki: Şu meşe durumlarını bi rafa kaldırman senin hayrına olacaktır. Ben kendi yerime olurum ne olacaksam o kadar Genişletmek için tıklayın... Sustumm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ksm 2015 #22 _nehir_ dediki: Sustumm Genişletmek için tıklayın... Aferin akıllı insanları severim.
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 6 Ksm 2015 #23 sevmek bu kadar güzelse senin sayende.. özlemek bu kadar hasret kokulu sen varsın diye..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 14 Ksm 2015 #24 yokluğunda seni hep aradı gözlerim,sanki köşeden çıkıp geleceksin,kollarını açacaksın,rüzgar saçlarını uçururken bana doğru koşacaksın,boynuma sarılıp hasretle sende bana sarılacaksın...gelmeyeceksin dimi..
yokluğunda seni hep aradı gözlerim,sanki köşeden çıkıp geleceksin,kollarını açacaksın,rüzgar saçlarını uçururken bana doğru koşacaksın,boynuma sarılıp hasretle sende bana sarılacaksın...gelmeyeceksin dimi..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #26 dünden bugüne yıllar geçmiş gibi,bildiğim tek şey çok özlediğim.. Son düzenleme: 16 Ksm 2015
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #27 üzülen ben olduktan sonra haklı olsam ne yazar..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #28 sevdiğim insan..duymuyormusun sana seslenmediğim yer kalmadı..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #29 Bitti mi artik tutmaz misin ellerimden?