yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Eyl 2009 #21 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Dengi mi =BB Sevgiliniz Gay mi? =BB Sorun oLmaz.... Genişletmek için tıklayın... )) ne sevgilisi ya sevgilim yoki derdim olsa sadece oyun geregi not ben evli ve cocuklari olan bir anneyim
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Dengi mi =BB Sevgiliniz Gay mi? =BB Sorun oLmaz.... Genişletmek için tıklayın... )) ne sevgilisi ya sevgilim yoki derdim olsa sadece oyun geregi not ben evli ve cocuklari olan bir anneyim
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Eyl 2009 #22 Nerden biliyim... dengi mengi Falan diyince Aldatsın üstteki üyeyle çocukları varmış
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Eyl 2009 #24 ahanda bu üstteki üye olmaz Erkek gibi maşallah Döverim, asarım, keserim, mermi manyaaa yaparım
jeriko Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2009 #26 Bu oyuna katılmayacağım ama bu konuda bile manyak komik mesajlar çıkıyor.Laf aramızda forumumuzun harika bir espri anlayışı var.
Bu oyuna katılmayacağım ama bu konuda bile manyak komik mesajlar çıkıyor.Laf aramızda forumumuzun harika bir espri anlayışı var.
gülüşüm Uzman 29 Eyl 2009 #27 Bende bu oyunu pek begenmedim oyun moyun ama bununda bi sınırı var, ne aldatması yahuu.. düşüncesi bile kötü
Bende bu oyunu pek begenmedim oyun moyun ama bununda bi sınırı var, ne aldatması yahuu.. düşüncesi bile kötü
jeriko Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2009 #28 k@LpSiz_K@fKéF dediki: ahanda bu üstteki üye olmaz Erkek gibi maşallah Döverim, asarım, keserim, mermi manyaaa yaparım Genişletmek için tıklayın... Bak sana gülüşüm şu mesaja gülünmez mi
k@LpSiz_K@fKéF dediki: ahanda bu üstteki üye olmaz Erkek gibi maşallah Döverim, asarım, keserim, mermi manyaaa yaparım Genişletmek için tıklayın... Bak sana gülüşüm şu mesaja gülünmez mi