Sevgilinizin sizi ailesiyle tanıştırmaması aranızda bir sorun yaratır mı?

bahsettiğim merak bu tür bir merak zeynom,erkekler gönül eğlendirirken kadınlar birlikte kuracakları yuvayı,ilerde yaşayacakları aileyi merak ederler,erkekler ise ciddi olmadıkları bu durumdan kurtulmanın yolunu ararlar:)

işin o tarafını düşünecek kadar beraber oldumsa ben değil karşı taraf bunu ister zaten..

Meraktan olduğunu sanmıyorum ben.
Aileler ciddiyet demektir.. Birçok bayan ayrılma düşüncesiyle sevmez bi erkeği.
Her başlangıçta bi ömür sürmesi niyetiyle başlanır ve düşüncelerde bu yöndedir.

Ama erkekler daldan dala gönül eğlendirdikleri için, aile adımını atmazlar çünkü ciddi değillerdir..

Seven ve niyeti ciddi olan erkek herzaman aileleri tanıştırma konusunda daha acelecidir. Eğer acele etmiyorsa ya ayrılmayı düşünüyordur yada kararsızdır bi ömür geçirmeye..

Çok güzel bir yorum zeyno...:)

Çıkılan her erkekle evlenilecek diye bir kural yok.Erkek arkadaşınıza yada sevgilinize evliliğin e'sini hissettirirseniz ya sizden uzaklaşır yada bahaneler bulur.Bırakın evliliğide ailesinle tanıştırmayıda o sizden istesin.Erkekler imayı yada emrivakiyi sevmez.

Elbette her çıkılanla evlilik olmuyo bunu zaman içindeki gidişat belirliyo zaten beni ailenle tanıştır benle evlen denmez imada edilmez ama uzun süren bir ilişkide herşey yolunda gidiyosada ozaman bir durur düşünürüm ben neden hala iş ciddiyete binmiyo diye bir düşünmeye başlarım...

Artik hersey okadar cok degistiki saygi seviye kalmadiki birde ana ana babayi bile takan yok birsey deyince o eskidendi simdi kacinci asirda yasiyoz deyip kesip atilar tanistirm,sayada gerek yokki :)) koluna takip zaten gezmiyorlarmi :)))) aileler ister istemez goruyor herkese mahsus degil ama cogunluk icin malesef ki bu ayip degil ve suda bir gercek kizda erkekte cok dalga geciyor ta ki olgun lasiyanana kadar 2 tarafinda yalanlari havada ruzgar gibi ucusuyor bir sarki varya hergun baska bir barda diye iste simdiki genclikte hergun bir baskasiyla :)))

Geri