Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Eyl 2011 #3 Sakıncalı Hiç gitmemek daha iyi sanki Yoksa gittikten sonra kurtulmak mümkün olur mu bilmiyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #6 Enseye bi tokatAç çabuk ışıkları bakimKaranlık ve muma alerjim var bilmiyor musun?derim
Suskun V.I.P V.I.P 30 Ksm 2011 #7 Varya çok hainsiniz kimi ışığı kapar kimi tokat atar romantik olun biraz.Sevdiğiniz insanla birliktesiniz diyor. Mum ışıklı odanın nerede olduğu önemli .
Varya çok hainsiniz kimi ışığı kapar kimi tokat atar romantik olun biraz.Sevdiğiniz insanla birliktesiniz diyor. Mum ışıklı odanın nerede olduğu önemli .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ksm 2011 #8 Ooo bu iyiye alamet değil dedim ama bebek falan olabilir o günden sonra bu iyi bişi.. aslında
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 30 Ksm 2011 #9 romantik özürlü bir sevgilim var ben mum yaksam elektrikler mi kesildi der..o yüzden bizde böyle bir olay olmaazz ...hiç biri
romantik özürlü bir sevgilim var ben mum yaksam elektrikler mi kesildi der..o yüzden bizde böyle bir olay olmaazz ...hiç biri