RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 30 Ksm 2011 #12 Suskun dediki: Romantizmden önce mantığınız harekete geçmiş. Genişletmek için tıklayın... yoo aslında çok romantiğiz ama bizimki güldüren cinsten mutlaka bir yerde kopuyor =))
Suskun dediki: Romantizmden önce mantığınız harekete geçmiş. Genişletmek için tıklayın... yoo aslında çok romantiğiz ama bizimki güldüren cinsten mutlaka bir yerde kopuyor =))
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #13 Suskun dediki: Varya çok hainsiniz kimi ışığı kapar kimi tokat atar romantik olun biraz.Sevdiğiniz insanla birliktesiniz diyor. İşte ben de o yüzden enseye bi tokat diyorumsevdiğim insansa benim böyle şeyler den hazetmediğimi nasıl bilmez Genişletmek için tıklayın...
Suskun dediki: Varya çok hainsiniz kimi ışığı kapar kimi tokat atar romantik olun biraz.Sevdiğiniz insanla birliktesiniz diyor. İşte ben de o yüzden enseye bi tokat diyorumsevdiğim insansa benim böyle şeyler den hazetmediğimi nasıl bilmez Genişletmek için tıklayın...
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 18 Ksm 2012 #15 Dansa Kaldırıp Dans Ederken Bir İki Güzel Söz Söylerim ve Ortamı Daha Çok Romantik Yaparım.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Şbt 2022 #20 ooooo bu isin sonu fena