P Papatya V.I.P V.I.P 21 Mys 2013 #142 KıRMıZı dediki: şeytan diyorki ara ağzına geleni söyle.. Genişletmek için tıklayın... Söyle abla... İçinde tutarak bi yere varamazsın...
KıRMıZı dediki: şeytan diyorki ara ağzına geleni söyle.. Genişletmek için tıklayın... Söyle abla... İçinde tutarak bi yere varamazsın...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Mys 2013 #143 Şeytan diyor ki topla tası tarağı bas git memleketine kalıcı olarak.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Hzr 2013 #147 Şeytan diyor ki, forumdaki herkes aynı şehirde olsa, atla arabaya al kafa dengi 5-6 kişiyi in sahile sabaha kadar kumların üzerinde bira müzik ... Ya uçuyorum ben
Şeytan diyor ki, forumdaki herkes aynı şehirde olsa, atla arabaya al kafa dengi 5-6 kişiyi in sahile sabaha kadar kumların üzerinde bira müzik ... Ya uçuyorum ben
cemree =)=) V.I.P 9 Hzr 2013 #148 şeytan diyor ki yanda tiz sesiyle çığlık atan kızın yanına git saçlarından tut ve kafasını defalarca duvara vur
şeytan diyor ki yanda tiz sesiyle çığlık atan kızın yanına git saçlarından tut ve kafasını defalarca duvara vur
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Hzr 2013 #149 Şeytan diyor ki girme finale, zaten geçemeyeceksin bütte verirsin