_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ock 2016 #211 Bu ara hiçbir şey demiyor ya bu işte bir terslik var
dderya kOkOşŞ V.I.P 30 Ock 2016 #213 KıRMıZı dediki: Hazirla cantani git Izmir e yerles.. Genişletmek için tıklayın... ne zaman geliyoşn karsilarim otogarda
KıRMıZı dediki: Hazirla cantani git Izmir e yerles.. Genişletmek için tıklayın... ne zaman geliyoşn karsilarim otogarda
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ock 2016 #214 dderya dediki: ne zaman geliyoşn karsilarim otogarda Genişletmek için tıklayın... Gelmiyorum.. Seytanin sozu dinlenir mi...
dderya dediki: ne zaman geliyoşn karsilarim otogarda Genişletmek için tıklayın... Gelmiyorum.. Seytanin sozu dinlenir mi...
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 9 Mys 2016 #215 Bazen seytan diyor ki git yanas suna anlat icinden gecenleri tut yureginden sıkıca ak hayatina ama nerde bende o yüzsüz yürek bende varsa yoksa gururdan gerek....
Bazen seytan diyor ki git yanas suna anlat icinden gecenleri tut yureginden sıkıca ak hayatina ama nerde bende o yüzsüz yürek bende varsa yoksa gururdan gerek....
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Mys 2016 #217 Gönülçelen dediki: Bazen seytan diyor ki git yanas suna anlat icinden gecenleri tut yureginden sıkıca ak hayatina ama nerde bende o yüzsüz yürek bende varsa yoksa gururdan gerek.... Genişletmek için tıklayın... Şeytan bana da böyle şeyler söylüyor
Gönülçelen dediki: Bazen seytan diyor ki git yanas suna anlat icinden gecenleri tut yureginden sıkıca ak hayatina ama nerde bende o yüzsüz yürek bende varsa yoksa gururdan gerek.... Genişletmek için tıklayın... Şeytan bana da böyle şeyler söylüyor
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 11 Mys 2016 #218 Ne dersin o zaman @KıRMıZı aklimizdan gecenleri yapalim mi ne kaybederiz ki
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 11 Mys 2016 #220 YoRuMSuZ dediki: Şeytan diyor ki, çek bir kaç kadeh Genişletmek için tıklayın... Her zaman yaptigin sey olmasin bu seytana gerek yok bence
YoRuMSuZ dediki: Şeytan diyor ki, çek bir kaç kadeh Genişletmek için tıklayın... Her zaman yaptigin sey olmasin bu seytana gerek yok bence