KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ock 2021 #251 AybüKe dediki: Herkese göre değişir ben uyurum mesela Genişletmek için tıklayın... Sende ihtiyarlamışsın demek bacım ?
AybüKe dediki: Herkese göre değişir ben uyurum mesela Genişletmek için tıklayın... Sende ihtiyarlamışsın demek bacım ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Nsn 2021 #254 Atla arabaya git ara bul arabasının ön camini yağlı boya sür sonrada yan taraf inada ben yapmadım de Orden seziere kaç
Atla arabaya git ara bul arabasının ön camini yağlı boya sür sonrada yan taraf inada ben yapmadım de Orden seziere kaç
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Nsn 2021 #255 Aslında şeytana uysam çok isler başaracağız da olmuyor onun için evde kaldım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Nsn 2021 #256 Komşum sen şeytana uyma sen aklı başında ınsansın o sana uysun
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Nsn 2021 #258 sabah beri sohbet ediyoruz şeytanla söylediklerimi anlatınca yapma la yazıktır ben bile düşünememiştim dedi (
sabah beri sohbet ediyoruz şeytanla söylediklerimi anlatınca yapma la yazıktır ben bile düşünememiştim dedi (