yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Tem 2011 #21 Şeytan diyorki telefon aç.. Yapmıcam ama....
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Tem 2011 #22 sitem dediki: Şeytan diyorki telefon aç.. Yapmıcam ama.... Genişletmek için tıklayın... şeytan banada dedi sonunda siteme söyle acsın telefonu dedi .
sitem dediki: Şeytan diyorki telefon aç.. Yapmıcam ama.... Genişletmek için tıklayın... şeytan banada dedi sonunda siteme söyle acsın telefonu dedi .
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Tem 2011 #23 Şeytana pabucunu ters giydiririm. Açma ! başa dönersin diyorum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Tem 2011 #24 Git başın ağırana kadar ağla diyor Ama sonra stresini ben çekicem en iyisi yatak odasından uzak durmak
Git başın ağırana kadar ağla diyor Ama sonra stresini ben çekicem en iyisi yatak odasından uzak durmak
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Tem 2011 #25 şeytan diyorki git bidaha gelme diyo ama ben uymamalıyım bu kötü şeytana
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Tem 2011 #27 aç kız kulalaklarını duyarsın bana şimdi diyoki yarın işe gitme
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 21 Tem 2011 #30 yoruldum aslında onu dinlemekten oda yoruldu laf söylemekten onu dinlesem şimdi mersine giderdim