yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #81 içimden geçeni fiiliyata dökersem fena olur ne sen sor ne ben söyleyim..
BeReNN Alyam? Özel üye 30 Arl 2011 #83 sitem dediki: içimden geçeni fiiliyata dökersem fena olur ne sen sor ne ben söyleyim.. Genişletmek için tıklayın... Dökme gülüm ben anladım bile
sitem dediki: içimden geçeni fiiliyata dökersem fena olur ne sen sor ne ben söyleyim.. Genişletmek için tıklayın... Dökme gülüm ben anladım bile
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Arl 2011 #86 Sakın yapma. Benim son gecem sigara konusunda Şeytan diyor ki al paketini parçala at
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 31 Arl 2011 #87 YoRuMSuZ dediki: Sakın yapma. Benim son gecem sigara konusunda Şeytan diyor ki al paketini parçala at Genişletmek için tıklayın... bak bu şeytan iyi demiş paketi parçala at
YoRuMSuZ dediki: Sakın yapma. Benim son gecem sigara konusunda Şeytan diyor ki al paketini parçala at Genişletmek için tıklayın... bak bu şeytan iyi demiş paketi parçala at
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Arl 2011 #89 YoRuMSuZ dediki: Bu gece son İyi yoldasın diyor Genişletmek için tıklayın... İnşallah bırakırsın senin adına sevinirim Biz şeytanı döveriz uyma sen ona Şeytan niye kalktın uyumaya devam etsene diyor
YoRuMSuZ dediki: Bu gece son İyi yoldasın diyor Genişletmek için tıklayın... İnşallah bırakırsın senin adına sevinirim Biz şeytanı döveriz uyma sen ona Şeytan niye kalktın uyumaya devam etsene diyor