yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Ekm 2007 #181 seytan diyorki git askere dusmanin kökünu kazi
Celal28- Forum Gururu 22 Ekm 2007 #182 Şeytan Diyorki Git Bu PKK Örgütünü Kökten Kazı Ölülerini Köpeklere Wer Yetmedimi Canlı Yakala Şehit Annelerine Wer Elleri Kolları Bağlı Ne Yaparsa Yapsın Sende Sus Sadece
Şeytan Diyorki Git Bu PKK Örgütünü Kökten Kazı Ölülerini Köpeklere Wer Yetmedimi Canlı Yakala Şehit Annelerine Wer Elleri Kolları Bağlı Ne Yaparsa Yapsın Sende Sus Sadece
Celal28- Forum Gururu 24 Ekm 2007 #185 Şeytan Diyoki Git Şimdi Şu çılgınım_www yi Bul Evinden Al Deliler Gibi Sabaha Kadar Eğlen Diyor
çılgınım_www Forum Tutkunu 25 Ekm 2007 #186 şeytan diyorki celal varya celal heh işte onun kulagını çek diyor belki ozaman herşeye kafasını takıpta kendini üzmez
şeytan diyorki celal varya celal heh işte onun kulagını çek diyor belki ozaman herşeye kafasını takıpta kendini üzmez
Celal28- Forum Gururu 25 Ekm 2007 #187 Şeytan Diyorki çılgınım_wwwye Git Söyle Herşey Benim Elimde OLduğunu Bilsinde Bana Ona Göre Davransın Öyle Ufak Şeyle Beni Üzmez Yada Kıramaz?
Şeytan Diyorki çılgınım_wwwye Git Söyle Herşey Benim Elimde OLduğunu Bilsinde Bana Ona Göre Davransın Öyle Ufak Şeyle Beni Üzmez Yada Kıramaz?
çılgınım_www Forum Tutkunu 25 Ekm 2007 #190 şeytan diyorki everesti boşver boğaz köprüsü daha yakın vakit kaybetme diyor