merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Nsn 2007 #61 >Yok abi en güzelini şeytan diyo.Diğerleri yalan diyo.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Nsn 2007 #63 Seytan diyorki ) cekil bu alemden kendini yorma aci cekme )
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Nsn 2007 #64 Şeytan da ne gevezeymiş yaaa.Çenende mi yorulmaz mubarek?Car car car car.Kafam şişti
Çirkin Kral Forum Tutkunu 9 Nsn 2007 #66 şeytan diyorki.. gece wakti kediyi öldürdün..uyku muyku yok sanaşeytana bak ya başımın belası oldu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Nsn 2007 #69 Bunu ben diyorum angel msn acc cabuk msn ye geliyom .)) seytan cikmis burdan
Çirkin Kral Forum Tutkunu 9 Nsn 2007 #70 ilayda dediki: Bunu ben diyorum angel msn acc cabuk msn ye geliyom .)) seytan cikmis burdan Genişletmek için tıklayın... şeytan diyorki..şeytan bölümüne hoşgeldin ilayda
ilayda dediki: Bunu ben diyorum angel msn acc cabuk msn ye geliyom .)) seytan cikmis burdan Genişletmek için tıklayın... şeytan diyorki..şeytan bölümüne hoşgeldin ilayda