yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #12 ZeyNoO dediki: Sitem senin kedin mi var Genişletmek için tıklayın... kedim yok ama severim ben helede yavru kedileri )
ZeyNoO dediki: Sitem senin kedin mi var Genişletmek için tıklayın... kedim yok ama severim ben helede yavru kedileri )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Hzr 2012 #13 AngeL dediki: Korkunc bakiyorlar bunlarda yaa Genişletmek için tıklayın... sibirya kurdunun özelliği gözleri bakışları zaten
AngeL dediki: Korkunc bakiyorlar bunlarda yaa Genişletmek için tıklayın... sibirya kurdunun özelliği gözleri bakışları zaten
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Hzr 2012 #14 sitem* dediki: kedim yok ama severim ben helede yavru kedileri ) Genişletmek için tıklayın... evet ama o kız köpeği )
sitem* dediki: kedim yok ama severim ben helede yavru kedileri ) Genişletmek için tıklayın... evet ama o kız köpeği )
DeNiZ- Forumun Delisi =) 7 Hzr 2012 #15 Çok asil hayvanlar gerçekten... Kedi-Köpek vb. hayvanlara alerjim olmasa beslemek isterdim bir tane sibirya kudu
Çok asil hayvanlar gerçekten... Kedi-Köpek vb. hayvanlara alerjim olmasa beslemek isterdim bir tane sibirya kudu
AngeL Özel Üye Özel üye 7 Hzr 2012 #16 RUZG4R dediki: sibirya kurdunun özelliği gözleri bakışları zaten Genişletmek için tıklayın... Korktum ben köpek almayi düsünüyordum korkumu yenmek icin ama bunlari gordukten sonra vaz gecesim geldi
RUZG4R dediki: sibirya kurdunun özelliği gözleri bakışları zaten Genişletmek için tıklayın... Korktum ben köpek almayi düsünüyordum korkumu yenmek icin ama bunlari gordukten sonra vaz gecesim geldi
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Hzr 2012 #17 DeNiZ- dediki: Çok asil hayvanlar gerçekten... Kedi-Köpek vb. hayvanlara alerjim olmasa beslemek isterdim bir tane sibirya kudu Genişletmek için tıklayın... Bahçeli bir evim olursa bende düşünebilirim sibirya kurdu beslemeyi bu arada hoş geldin deniz nerelerdesin sen )
DeNiZ- dediki: Çok asil hayvanlar gerçekten... Kedi-Köpek vb. hayvanlara alerjim olmasa beslemek isterdim bir tane sibirya kudu Genişletmek için tıklayın... Bahçeli bir evim olursa bende düşünebilirim sibirya kurdu beslemeyi bu arada hoş geldin deniz nerelerdesin sen )
DeNiZ- Forumun Delisi =) 7 Hzr 2012 #18 RUZG4R dediki: Bahçeli bir evim olursa bende düşünebilirim sibirya kurdu beslemeyi bu arada hoş geldin deniz nerelerdesin sen ) Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk. bayadır giremedim ya. Bizim PC sorunlu biraz.
RUZG4R dediki: Bahçeli bir evim olursa bende düşünebilirim sibirya kurdu beslemeyi bu arada hoş geldin deniz nerelerdesin sen ) Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk. bayadır giremedim ya. Bizim PC sorunlu biraz.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Hzr 2012 #19 DeNiZ- dediki: Hoşbulduk. bayadır giremedim ya. Bizim PC sorunlu biraz. Genişletmek için tıklayın... sorun gitmiş galiba hoş geldin
DeNiZ- dediki: Hoşbulduk. bayadır giremedim ya. Bizim PC sorunlu biraz. Genişletmek için tıklayın... sorun gitmiş galiba hoş geldin
DeNiZ- Forumun Delisi =) 7 Hzr 2012 #20 RUZG4R dediki: sorun gitmiş galiba hoş geldin Genişletmek için tıklayın... Gitti çok şükür. 3 ayı Pc'siz geçirdim ben
RUZG4R dediki: sorun gitmiş galiba hoş geldin Genişletmek için tıklayın... Gitti çok şükür. 3 ayı Pc'siz geçirdim ben