• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Sıcak Sıcak Sıcak

Gerçekten doğa ile denizin birleştiği arada sahilin olduğu çok güzel yerler, şehirden çıkınca kemer tarafında ilk 15 kilometrede Topçam, B. Çaltıcak ve K. Çaltıcak hepsi birbirinden güzeldir :))) Üstelik karşında ada istersen yüzerek geçebiliyosun ama iyi yüzücü olman lazım akıntı var sahil ile ada arasında. Ben adanın adını söylemeyim ama :D

Ohhh ne güzel tadını çıkar bencee. Keşke benimde imkanım olsa:)

Gerçekten doğa ile denizin birleştiği arada sahilin olduğu çok güzel yerler, şehirden çıkınca kemer tarafında ilk 15 kilometrede Topçam, B. Çaltıcak ve K. Çaltıcak hepsi birbirinden güzeldir :))) Üstelik karşında ada istersen yüzerek geçebiliyosun ama iyi yüzücü olman lazım akıntı var sahil ile ada arasında. Ben adanın adını söylemeyim ama :D

Bak şimdi tatile gidesim geldi oralarda olma istegim. Oralara gelirsem adanın ismini isterim :)

Aslında burası daha çok yazın başladığı ve yaza veda ettiğimiz zamanlar için daha uygun hem piknik hem deniz hem de plaj voleybolu bir arada olabiliyor :) Diğer zamanlar Beach Park ya da 24 e kadar numaralandırılmış Konyaaltı plajları daha uygun :)

Aslında burası daha çok yazın başladığı ve yaza veda ettiğimiz zamanlar için daha uygun hem piknik hem deniz hem de plaj voleybolu bir arada olabiliyor :) Diğer zamanlar Beach Park ya da 24 e kadar numaralandırılmış Konyaaltı plajları daha uygun :)

Doğayla iç içe olsunda her yer kabul görür :) ama Türkiyem bir cennet gercekten harika çok beğendim ben burayı.

ŞİMDİ ANLADIM,,,
Dersin ya bazen.
,, AH,,o Ne kadar
Geç kalınmış bir
,,, ŞİMDİ'DİR,,
Ve bir gün
Anlarsın ki O

,, VAZGEÇEMEDİKLERİNİN,,
Hiçbiri
,, VAZGEÇİLMİYECEK,,
kadar.
,, MÜKEMMEL,,
olmadığını.
Ve yine dersin ki
,,,, ŞİMDİ ANLADIM​

Bazen o kadar çok seversin kii ..
O uzaklarda nefes alır,
sen şükür edersin !!
Ve onun için heb dua edersin..
Rabim sen ona huzur rahatlık sağlik ver dersin...

Geri