UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 22 Tem 2011 #1 Foruma genelde bu saatlerde yaptığım girişlerimde sürekli şifre sorunuyla karşılaşıyorum.Algılamıyo yanlış diyo ama ben eminim doğru girdiğime.sürekli şifre değiştiriyorum sistemle alakalı bir sorun mu var acaba!!
Foruma genelde bu saatlerde yaptığım girişlerimde sürekli şifre sorunuyla karşılaşıyorum.Algılamıyo yanlış diyo ama ben eminim doğru girdiğime.sürekli şifre değiştiriyorum sistemle alakalı bir sorun mu var acaba!!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Tem 2011 #2 ben yaşamıyorum böle bi sorun..nedeninide bilemem yinelerse tekrar belirt yorumsuz ilgilenecektir.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Tem 2011 #4 yorumsuz bakıcaktır..küçük bi hata yapma ihtimalin var mı? Upvote 0 Downvote
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Tem 2011 #5 kız sen bi hatamı yapıyon yoksa bendede bişey olmuyo Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2011 #6 Ama aynı saatlere mi denk gelir ki bi sorun olabilir Upvote 0 Downvote
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 22 Tem 2011 #7 KıRMıZı dediki: yorumsuz bakıcaktır..küçük bi hata yapma ihtimalin var mı? Genişletmek için tıklayın... Yaa şifrem her yerde aynı diğer yerlerde sorunsuz giriş yapıyorum ama burada gündüz birşey yok bu saatte girince oluyo sorun berenn dediki: kız sen bi hatamı yapıyon yoksa bendede bişey olmuyo Genişletmek için tıklayın... ,, valla bilmiyorum ... Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: yorumsuz bakıcaktır..küçük bi hata yapma ihtimalin var mı? Genişletmek için tıklayın... Yaa şifrem her yerde aynı diğer yerlerde sorunsuz giriş yapıyorum ama burada gündüz birşey yok bu saatte girince oluyo sorun berenn dediki: kız sen bi hatamı yapıyon yoksa bendede bişey olmuyo Genişletmek için tıklayın... ,, valla bilmiyorum ...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 22 Tem 2011 #8 Basit bir şifre deneyerek test edebiliriz girişi isterseniz ben şifrenizi değiştirim pm ile bildireyim siz bir test edin. Upvote 0 Downvote
Basit bir şifre deneyerek test edebiliriz girişi isterseniz ben şifrenizi değiştirim pm ile bildireyim siz bir test edin.
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 22 Tem 2011 #9 YoRuMSuZ dediki: Basit bir şifre deneyerek test edebiliriz girişi isterseniz ben şifrenizi değiştirim pm ile bildireyim siz bir test edin. Genişletmek için tıklayın... olabilir.. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Basit bir şifre deneyerek test edebiliriz girişi isterseniz ben şifrenizi değiştirim pm ile bildireyim siz bir test edin. Genişletmek için tıklayın... olabilir..