Aslında son birkaç aya kadar gerek duymadım ama benim ufak birilerini aramayı çok seviyor onun için son zamanlarda şifre koymaya başladım
Ama her seferinde şifre girmek zor geliyor ne kadar daha kullanırım bilmiyorum
Güzel bir soru cevap veriyorum. Önce vardı yani bundan bir hafta öncesi kadar vardı. Ama geçen sarja taktım biri geldi telefonu dusurdu telefonun ekranı gitti. Baktım telefon haşat Bende şifreyi kaldırdım. Bu arada birşey sorucam yeni telefon alicam bunuda ustune takas vericem. Telefon olarak ne önerisiniz . Gorus ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılar
Evet var sağda solda çokça telefon unutan biriyim. Artık telefonlar, telefon olmanın çok ötesine geçti özelinizi de barındırıyor. Dolayısıyla şifre koymayı mantıklı buluyorum.
Güzel bir soru cevap veriyorum. Önce vardı yani bundan bir hafta öncesi kadar vardı. Ama geçen sarja taktım biri geldi telefonu dusurdu telefonun ekranı gitti. Baktım telefon haşat Bende şifreyi kaldırdım. Bu arada birşey sorucam yeni telefon alicam bunuda ustune takas vericem. Telefon olarak ne önerisiniz . Gorus ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılar