Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 18 Ekm 2010 #31 en zararsız şey ferahlatır antidepresan etkisi tartısılmaz
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 19 Ksm 2010 #33 İçerseniz çocuğunuz buna benzer.... Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
İçerseniz çocuğunuz buna benzer.... Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #36 bir yerde duymuştum az içersen bebeni çok içersen ebeni görürsün
cemree =)=) V.I.P 23 Şbt 2011 #38 "sana bir şey söyleyeyim mi? bir daha beni rahatsız etme. benim pisliklerle işim olmaz. allah kahretsin seni. hayatımı mahvettin alçak sİgara...... " bu ne yaaaa koptum bir yer buldum ama gülmekten öldüm bu nasıl muhabbet
"sana bir şey söyleyeyim mi? bir daha beni rahatsız etme. benim pisliklerle işim olmaz. allah kahretsin seni. hayatımı mahvettin alçak sİgara...... " bu ne yaaaa koptum bir yer buldum ama gülmekten öldüm bu nasıl muhabbet
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #39 Sigaranın amblemini kaldırıp bu metni koymak gerekir sanırım kısaca İç kardeşim İç yazsa hani muhalefet yapımız var ya belki daha etkili bir caydırıcılığı olur
Sigaranın amblemini kaldırıp bu metni koymak gerekir sanırım kısaca İç kardeşim İç yazsa hani muhalefet yapımız var ya belki daha etkili bir caydırıcılığı olur
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Şbt 2011 #40 yeşüLL dediki: bir yerde duymuştum az içersen bebeni çok içersen ebeni görürsün Genişletmek için tıklayın... Çok iyimiş ya bu
yeşüLL dediki: bir yerde duymuştum az içersen bebeni çok içersen ebeni görürsün Genişletmek için tıklayın... Çok iyimiş ya bu