bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Ksm 2015 #71 son gün derken hocam? c.tesi 24:00 e kadar mı?
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Ksm 2015 #73 tamam abim dua et ilham gelsinde yetiştirelim inş
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #74 bivatandaş dediki: tamam abim dua et ilham gelsinde yetiştirelim inş Genişletmek için tıklayın... bu yarışmada en büyük sıkıntıyı ilham yarattı hade sana da dua edelim gelir inşalah..
bivatandaş dediki: tamam abim dua et ilham gelsinde yetiştirelim inş Genişletmek için tıklayın... bu yarışmada en büyük sıkıntıyı ilham yarattı hade sana da dua edelim gelir inşalah..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #76 bana mesaj ataman lazım ..şiirler bende birikiyor şuan ben yarışmayı açıp başlatacam..
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Ksm 2015 #77 ilham abide yanına uğruyodur o zaman.kulağından tut bizede getir abi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #80 bivatandaş dediki: bana torpil geç abi çömeziz burda Genişletmek için tıklayın... hahahaha tamam sen iki satır minibüs arkası yaz
bivatandaş dediki: bana torpil geç abi çömeziz burda Genişletmek için tıklayın... hahahaha tamam sen iki satır minibüs arkası yaz