LoSt_LoVe Forum Onuru 27 Ekm 2008 #1 çocukluğunu herkes çok özler.en çokta yapılan yaramazlıklar oyunlar.kimsenin aklından çıkmaz bir türlü.o yüzden çocuk olsaydınız ne yapardınız. sırılsıklam olana kadar ıslanmak isterdim ellerimi açmışım ve etrafımda dönüyorum(hep yapardımda)
çocukluğunu herkes çok özler.en çokta yapılan yaramazlıklar oyunlar.kimsenin aklından çıkmaz bir türlü.o yüzden çocuk olsaydınız ne yapardınız. sırılsıklam olana kadar ıslanmak isterdim ellerimi açmışım ve etrafımda dönüyorum(hep yapardımda)
Safir Özel Üye Özel üye 27 Ekm 2008 #2 Sokakta top oynamak isterdim ya da bu karanlıkta saklambaç süper olurdu
zemheri Usta 27 Ekm 2008 #4 zillere basıp kaçmak;siiiiiiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttt oynamak,koşmak,kimseyi tınmamak,çocuk olmak isterdim..
zillere basıp kaçmak;siiiiiiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttt oynamak,koşmak,kimseyi tınmamak,çocuk olmak isterdim..
AngeL Özel Üye Özel üye 27 Ekm 2008 #6 yagmurun altinda dans etmek dönmek kolarimi acib ay ne günlerdi yaa
LoSt_LoVe Forum Onuru 28 Ekm 2008 #7 bağıra bağıra ağlamayı özledim o zaman kimse neden ağlıyosun illa anlat demiyodu ağlayan yalnız bırakılırdı.
bağıra bağıra ağlamayı özledim o zaman kimse neden ağlıyosun illa anlat demiyodu ağlayan yalnız bırakılırdı.
AngeL Özel Üye Özel üye 28 Ekm 2008 #10 aa suna bak ya cocukluma bilem girdihem beni dövcekmis asil ben seni döferdim