dağcı Üstat 28 Ekm 2008 #11 yok dövemezdin ben çocuğum unuttun mu hem sen utanmıyon mu bi çocuğu döverken hımmm başka ne yapardım kızlara laf atardım hep içimde uhde olarak kalmıştır
yok dövemezdin ben çocuğum unuttun mu hem sen utanmıyon mu bi çocuğu döverken hımmm başka ne yapardım kızlara laf atardım hep içimde uhde olarak kalmıştır
zemheri Usta 28 Ekm 2008 #12 çocuk olsamda olmasamda şimdi yağan yağmurun altında yürümek ,ona yoldaşlık yapmak isterdim..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ekm 2008 #13 Dertsiz tasasız, sadece oyun Güzel olurdu ya çocukluğumu özledim birden
LoSt_LoVe Forum Onuru 28 Ekm 2008 #14 sabah evden çıkıp akşama kadar oynadığım günlere dönmek isterdim dert yok tasa yok üzüntü yok
Safir Özel Üye Özel üye 28 Ekm 2008 #15 Çocukluk arkadaşlarımı özledim beeeeen seksek oynamayı özledim
çılgın_girl Üye 2 Ksm 2008 #16 anneme bütün işlerimi yaptırırdım,ağlardım şimdi ağlarken insanlar tuhaf tuhaf bakıyorlar yaaaaaaaaa çılgın_girl
anneme bütün işlerimi yaptırırdım,ağlardım şimdi ağlarken insanlar tuhaf tuhaf bakıyorlar yaaaaaaaaa çılgın_girl
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ksm 2008 #20 Çocuk olsam neler yapmazdımki, oyun oynardım, yapabildiğim kadar muzurluk yapardım