MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Eyl 2014 #61 Annem ve babamla uyurdum dicem ama ben bunu hala yapiyorum Yoksa ben hala cocuk muyum
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Eyl 2014 #62 annecik'e sarılıp uyurdum. winnie the pooh izlerdim. insan bakışlarından çekinmeden, tozlardan korkmadan şefkatle daha çok öperdim kedileri... hep hep hep ama hep kahkaha atardım yine hiç kimseden çekinmeyeceğim için.
annecik'e sarılıp uyurdum. winnie the pooh izlerdim. insan bakışlarından çekinmeden, tozlardan korkmadan şefkatle daha çok öperdim kedileri... hep hep hep ama hep kahkaha atardım yine hiç kimseden çekinmeyeceğim için.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2018 #67 Çocukluğumun tadını çıkarırdım,sokaklarda doyasıya oynardım.
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ock 2018 #70 sokaklarda oynamayı özledim belki de beni uzen şeyleri o kadar dert etmezdim beterin beteri varmış daha akıllı davranirdim
sokaklarda oynamayı özledim belki de beni uzen şeyleri o kadar dert etmezdim beterin beteri varmış daha akıllı davranirdim