yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Nsn 2012 #794 süper babaanne seviyorum seni ben gelimmi
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Nsn 2012 #795 sitem dediki: süper babaanne seviyorum seni ben gelimmi Genişletmek için tıklayın... babannemle senin ne farkın var sen gelme ben sana babanneyi yollayayım
sitem dediki: süper babaanne seviyorum seni ben gelimmi Genişletmek için tıklayın... babannemle senin ne farkın var sen gelme ben sana babanneyi yollayayım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Nsn 2012 #796 RUZG4R dediki: babannemle senin ne farkın var sen gelme ben sana babanneyi yollayayım Genişletmek için tıklayın... neyimiz varmış bizim hıhhh sana..
RUZG4R dediki: babannemle senin ne farkın var sen gelme ben sana babanneyi yollayayım Genişletmek için tıklayın... neyimiz varmış bizim hıhhh sana..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Nsn 2012 #797 sitem dediki: neyimiz varmış bizim hıhhh sana.. Genişletmek için tıklayın... diyorsun güzel söylüyorsun pabuç kadar diliniz var daha ne olsun
sitem dediki: neyimiz varmış bizim hıhhh sana.. Genişletmek için tıklayın... diyorsun güzel söylüyorsun pabuç kadar diliniz var daha ne olsun
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Nsn 2012 #798 babaannee nerdesin çık gel be.. sen bize gurban ol gurbaaannnn
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Nsn 2012 #800 RUZG4R dediki: babanne duymasın o hep benden yana olur Genişletmek için tıklayın... o daha beni tanımıyor
RUZG4R dediki: babanne duymasın o hep benden yana olur Genişletmek için tıklayın... o daha beni tanımıyor