korkma ben varım.. hayatımda okuduğum belki de en samimi kitaplardandır ne yazık ki ödünç verdiğim yerden geri gelmedi. yenisi de onun yerini tutmaz. ben en sevdiğim bölümleri tekrar tekrar okuyarak o sayfaları eskitmiştim hani kitabı dik koysam direkt o sayfalardan biri açılıverirdi.
bi insanı sevmenin ya da ona sempati duymanın bi yolunu keşfettim sanırım, onlara ailelerinin gözüyle bakmak özellikle birine annesinin kardeşinin gözünden bakmaya çalışınca bi anda gözünüzde değeri artıyor
bi insanı sevmenin ya da ona sempati duymanın bi yolunu keşfettim sanırım, onlara ailelerinin gözüyle bakmak özellikle birine annesinin kardeşinin gözünden bakmaya çalışınca bi anda gözünüzde değeri artıyor
gülümsemeyi adet haline getirmek lazım eğer günlük hayatta bi kural belirlemek gerekseydi kesinlikle bunu seçerdim belki daha çok alışırdık suratımız ellerimiz kadar alçak gönüllü değil gülümsemek smiley yapmaktan daha zor olabiliyor
sadece bi semtte merdivenler griye boyandı diye ayağa kalkıp merdivenleri hatta kaldırımları boyamaya başlayan yetmeyip de türkiyenin dört bi yanına dağılan her yeri renklere ayıran cıvıl cıvıl insanlarımız var. evlerinin önüne çiçek eken, evlerinin dışına turuncu renk veren teyzeler amcalar ; parkları dolduran çocuklar var. ama birileri hala savaş diyebiliyor hatta bağırıyor