Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #11 Sypnosis dediki: Aklıma gelmedi o konu şimdi, yinede buraya yazmış oldum Genişletmek için tıklayın... Bu seferlik böyle olsun bakalım
Sypnosis dediki: Aklıma gelmedi o konu şimdi, yinede buraya yazmış oldum Genişletmek için tıklayın... Bu seferlik böyle olsun bakalım
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #13 GüLüCüKツ dediki: Kışın kaldıkları yerde yazında kalsalar keşke Genişletmek için tıklayın... Ah nerde o günler kışında yazın da hep evin içindeler ya kışın soğuktan ,yazın sıcaktan içeri kaçıyorlar
GüLüCüKツ dediki: Kışın kaldıkları yerde yazında kalsalar keşke Genişletmek için tıklayın... Ah nerde o günler kışında yazın da hep evin içindeler ya kışın soğuktan ,yazın sıcaktan içeri kaçıyorlar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Tem 2021 #14 Lelis dediki: Senin kan grubun ne abim nane yağı kokusunu hiç sevmiyorlar bolca sürünün Genişletmek için tıklayın... Kan grubum çok mübarektir 0 rh pozitif
Lelis dediki: Senin kan grubun ne abim nane yağı kokusunu hiç sevmiyorlar bolca sürünün Genişletmek için tıklayın... Kan grubum çok mübarektir 0 rh pozitif
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #15 KaderKatibi dediki: Kan grubum çok mübarektir 0 rh pozitif Genişletmek için tıklayın... Benimki de öyle ama sinekler çok seviyor
KaderKatibi dediki: Kan grubum çok mübarektir 0 rh pozitif Genişletmek için tıklayın... Benimki de öyle ama sinekler çok seviyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ags 2021 #16 KıRMıZı dediki: Sinekler kışın nereye gidiyormuş ben anlamadım... Ölüyorlar mı yani... Ölmesinler göç etsinler sıcak yerlere... Genişletmek için tıklayın... ya o zaman cok yasarlar kocaman olurlar leylekler gibi git git gel
KıRMıZı dediki: Sinekler kışın nereye gidiyormuş ben anlamadım... Ölüyorlar mı yani... Ölmesinler göç etsinler sıcak yerlere... Genişletmek için tıklayın... ya o zaman cok yasarlar kocaman olurlar leylekler gibi git git gel