r0se Forum Onuru Özel üye 19 Eyl 2017 #1 Sinemada seyredilen ilk filmO zamanlar korku filmlerinin hastasıydım. 2007 2008 belkide daha geçmişti hatırlamıyorum. İlk kez Semum 'a gitmiştik. Korkmuştum az bucuk ama kuyrugu dik tutcamya Ses çok çıkıyordu ondan sıçrıyordum ne korkcam hiçte korkunç değil demiştim
Sinemada seyredilen ilk filmO zamanlar korku filmlerinin hastasıydım. 2007 2008 belkide daha geçmişti hatırlamıyorum. İlk kez Semum 'a gitmiştik. Korkmuştum az bucuk ama kuyrugu dik tutcamya Ses çok çıkıyordu ondan sıçrıyordum ne korkcam hiçte korkunç değil demiştim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2017 #2 2009 du yanlis hatirlamiyorsam "Gunesi gordum" u izlemistim. O yillara gore fena degildi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Eyl 2017 #3 2002 olabilir 13 hayalet yada 13. Hayalet öyle bişeydi.. Lisede okuldan kaçıp gitmiştik.
Ella Katılımcı 21 Eyl 2017 #6 Hic hatirlamiyorum ama yanılmıyorsam 2010 yilinda newyorkta 5 minare idi sanirim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #7 Ben de hiç hatırlamıyorum, sinema seven ve düzenli sinema alışkanlığı olan biri değilim hatta birkaç yılda bir anacak giderim ama hatırlamıyorum işte.
Ben de hiç hatırlamıyorum, sinema seven ve düzenli sinema alışkanlığı olan biri değilim hatta birkaç yılda bir anacak giderim ama hatırlamıyorum işte.
Ella Katılımcı 21 Eyl 2017 #8 YoRuMSuZ dediki: Ben de hiç hatırlamıyorum, sinema seven ve düzenli sinema alışkanlığı olan biri değilim hatta birkaç yılda bir anacak giderim ama hatırlamıyorum işte. Genişletmek için tıklayın... Gel bizim bu tarafa seni goturem sinemaya popcornda alirim sana
YoRuMSuZ dediki: Ben de hiç hatırlamıyorum, sinema seven ve düzenli sinema alışkanlığı olan biri değilim hatta birkaç yılda bir anacak giderim ama hatırlamıyorum işte. Genişletmek için tıklayın... Gel bizim bu tarafa seni goturem sinemaya popcornda alirim sana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #9 Ella dediki: Gel bizim bu tarafa seni goturem sinemaya popcornda alirim sana Genişletmek için tıklayın... Uyurum ya da ulvi bir nedenim olması lazım uyumamam için Laf olsun diye söylemiyorum uyumuşluğum vardır.
Ella dediki: Gel bizim bu tarafa seni goturem sinemaya popcornda alirim sana Genişletmek için tıklayın... Uyurum ya da ulvi bir nedenim olması lazım uyumamam için Laf olsun diye söylemiyorum uyumuşluğum vardır.
Ella Katılımcı 21 Eyl 2017 #10 YoRuMSuZ dediki: Uyurum ya da ulvi bir nedenim olması lazım uyumamam için Laf olsun diye söylemiyorum uyumuşluğum vardır. Genişletmek için tıklayın... uykuyla ne alakası var teklıfımın hem merak etme sana hamzayı verırız bak dıye uyku felan kalmaz
YoRuMSuZ dediki: Uyurum ya da ulvi bir nedenim olması lazım uyumamam için Laf olsun diye söylemiyorum uyumuşluğum vardır. Genişletmek için tıklayın... uykuyla ne alakası var teklıfımın hem merak etme sana hamzayı verırız bak dıye uyku felan kalmaz