YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #11 Adı bile belli demek. Ama tavsiye ederim hakikaten hoş bir uyku seansı oluyor.
Ella Katılımcı 21 Eyl 2017 #12 YoRuMSuZ dediki: Adı bile belli demek. Ama tavsiye ederim hakikaten hoş bir uyku seansı oluyor. Genişletmek için tıklayın... ya o seste nasıl uyuyorsunuz hayret amma gamsız insansın
YoRuMSuZ dediki: Adı bile belli demek. Ama tavsiye ederim hakikaten hoş bir uyku seansı oluyor. Genişletmek için tıklayın... ya o seste nasıl uyuyorsunuz hayret amma gamsız insansın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #15 Denemeden bilemezsin. ne diyorduk ilk seyrettiğim film iz bırakması lazım değil mi ya bende niye olmamış ki o iz.
Denemeden bilemezsin. ne diyorduk ilk seyrettiğim film iz bırakması lazım değil mi ya bende niye olmamış ki o iz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #17 Ella dediki: bırakmış işte uyumusun Genişletmek için tıklayın... İlkinde uyumamıştım en son gittiğimde uyudum birkaç yıl önce.
Ella dediki: bırakmış işte uyumusun Genişletmek için tıklayın... İlkinde uyumamıştım en son gittiğimde uyudum birkaç yıl önce.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 21 Eyl 2017 #18 2001 yada 2002 de sanırım Amelie ilkokulda ya da ortaokula yeni başlamış oluyorum galiba su an tam hesaplayamadım
2001 yada 2002 de sanırım Amelie ilkokulda ya da ortaokula yeni başlamış oluyorum galiba su an tam hesaplayamadım
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 6 Tem 2019 #20 Öncesini pek hatırlamıyorum ama 2007 yada 2008 gibi “Hepsini Vur” a gitmiştim. O zamana göre efsane bir filmdi ?
Öncesini pek hatırlamıyorum ama 2007 yada 2008 gibi “Hepsini Vur” a gitmiştim. O zamana göre efsane bir filmdi ?