aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 13 Tem 2011 #31 tuhaf geldiği için alan olabilir ama kullanacağını sanmam
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Tem 2011 #33 berenn dediki: Bende hiç takı sevmiyorum ne küpe ne yüzük ne kolye nasıl bir bayanım benya Genişletmek için tıklayın... işimden dolayı takamıyorum ben bir üpe mutlak takarım ama. tek kulak bile olsa. agırlık veriyor diğerleri. takma sebebim genelde özel günler toplantı türü zamanlarda olur
berenn dediki: Bende hiç takı sevmiyorum ne küpe ne yüzük ne kolye nasıl bir bayanım benya Genişletmek için tıklayın... işimden dolayı takamıyorum ben bir üpe mutlak takarım ama. tek kulak bile olsa. agırlık veriyor diğerleri. takma sebebim genelde özel günler toplantı türü zamanlarda olur
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 13 Tem 2011 #35 İlginç Kalem ve Kalemlikleri bu konuda bulabilirsiniz..
patik Özel Üye Özel üye 14 Tem 2011 #36 Hiç de fena değiller. Şemsiye tutucu tam bana göreymiş. Bi de prizli kasa bayağı iş görür.
patik Özel Üye Özel üye 14 Tem 2011 #38 Bunları tasarlayan aç olmalı... hep yemek üstüne neredeyse...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 14 Tem 2011 #39 patik dediki: Hiç de fena değiller. Şemsiye tutucu tam bana göreymiş. Bi de prizli kasa bayağı iş görür. Genişletmek için tıklayın... Evet prizli kasa yanıltıcı olduğu için iş görür
patik dediki: Hiç de fena değiller. Şemsiye tutucu tam bana göreymiş. Bi de prizli kasa bayağı iş görür. Genişletmek için tıklayın... Evet prizli kasa yanıltıcı olduğu için iş görür