kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Celal28- Forum Gururu 16 Eyl 2007 #2 Ne Böceği Bu Ya Ben Böcek felan Görmedim ? Soksa Öldürürmü Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #3 Ne böceği. Daha neler kelebek. Nerden çıkarırısn bu enteresan fikirleri hayret bişey yaaaaaaaaa Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #4 Siteye acilen böcek ilaçlaması gerekli, mazallah çoğalırlar falan Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #5 Yarın öbür gün de sitede kurt var deyip milleti korkutursun sen. Bırak artık panik edebiyatını sevgili süper modum (Böyle bir edb. türü varmıydı ya ? ) Upvote 0 Downvote
Yarın öbür gün de sitede kurt var deyip milleti korkutursun sen. Bırak artık panik edebiyatını sevgili süper modum (Böyle bir edb. türü varmıydı ya ? )
kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #6 Muhakkak bir gören daha olmuştur benden başka Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #7 İnsanlardan olmayan şeyleri görmesini bekleyemezsin kelebek. Hala ısrar etmendeki amacı anlamakta güçlük çekiyorum Upvote 0 Downvote
İnsanlardan olmayan şeyleri görmesini bekleyemezsin kelebek. Hala ısrar etmendeki amacı anlamakta güçlük çekiyorum
sherry V.I.P V.I.P 16 Eyl 2007 #8 Arkadaşlar böceği yakalayın!!! Mouse ile üzerine gelin bakın ne yazıyor Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #9 Ya bu böcek muhabbeti nerden çıktı hayret bişeysiniz yaaaaa Upvote 0 Downvote
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Eyl 2007 #10 Dün gece ben de gördüm.Vallahide billahide.Hem de solda sağa doğru ve yukardan aşağı doğru sabit bir biçimde iniyodu. Upvote 0 Downvote
Dün gece ben de gördüm.Vallahide billahide.Hem de solda sağa doğru ve yukardan aşağı doğru sabit bir biçimde iniyodu.