kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #12 Hem bizde böcek yok hem olsa bile asla soldan sağa, yukardan aşağı paralel inmez Böcek varsa ki yok!!! Eminim sitede kötü içerikli bir mesaj ya da koku vardır ve onun için gelmiştir Ama son kez söylüyorum yok böcük möcük Upvote 0 Downvote
Hem bizde böcek yok hem olsa bile asla soldan sağa, yukardan aşağı paralel inmez Böcek varsa ki yok!!! Eminim sitede kötü içerikli bir mesaj ya da koku vardır ve onun için gelmiştir Ama son kez söylüyorum yok böcük möcük
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #14 Girayhan dediki: Sanırım bu muhabbetin nerden çıktığını ben anladım Genişletmek için tıklayın... Tahmininizi alalım sayın hocam Upvote 0 Downvote
Girayhan dediki: Sanırım bu muhabbetin nerden çıktığını ben anladım Genişletmek için tıklayın... Tahmininizi alalım sayın hocam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #16 Hangi böcekk yaaa herkes fikirbirliği edip üstüme gelmeye mi karar verdi Ne böceği Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2007 #19 Nedense ikinizden başka gören yok !!!!!!!!!!!!!!!!! Upvote 0 Downvote