kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Celal28- Forum Gururu 17 Eyl 2007 #32 Sorun Değil Ya Bu Kadr Ufak Şeyleri Dert Etmiyelim Ya Alırız Bir Böceksavar Sonsuza Dek Oda Kurtulur Bizde Bizimde İçimiz Rahat Olur Not: Herkes 100 Verse Bir Tane Böceksavar Alabiliriz Upvote 0 Downvote
Sorun Değil Ya Bu Kadr Ufak Şeyleri Dert Etmiyelim Ya Alırız Bir Böceksavar Sonsuza Dek Oda Kurtulur Bizde Bizimde İçimiz Rahat Olur Not: Herkes 100 Verse Bir Tane Böceksavar Alabiliriz
sherry V.I.P V.I.P 17 Eyl 2007 #33 Ya ne zararı var zavallının kendi çapında geziniyor işte. Bırakalım bizimle kalsın bence Upvote 0 Downvote
Celal28- Forum Gururu 17 Eyl 2007 #34 Hayır Olmaz Ufak Şeyler Gün Gelir Büyük Dertler Açar Birisi Forum Açıkken Uyuya Kalır.Ona Bir Sakıncası Olur Ne Olur Ne Olmaz... En İyi Böcek Ölü Böcektir Upvote 0 Downvote
Hayır Olmaz Ufak Şeyler Gün Gelir Büyük Dertler Açar Birisi Forum Açıkken Uyuya Kalır.Ona Bir Sakıncası Olur Ne Olur Ne Olmaz... En İyi Böcek Ölü Böcektir
kelebek -ütopik- V.I.P 17 Eyl 2007 #35 Sayımız gün geçtikçe artıyor adminim yalnız kaldın sanırım Upvote 0 Downvote
Celal28- Forum Gururu 19 Eyl 2007 #36 Walla Böcek War Forumda Ya Yawaş Yawaş Gözümün Önünden Geçti Ben Şaka Yapıyorsunuz Sandım Ama Ciddiymişsiniz? Upvote 0 Downvote
Walla Böcek War Forumda Ya Yawaş Yawaş Gözümün Önünden Geçti Ben Şaka Yapıyorsunuz Sandım Ama Ciddiymişsiniz?
blackcrown Aktif 19 Eyl 2007 #38 Sizin şu meşhur böceğinizi bir türlü göremedim arkadaşlar. Upvote 0 Downvote
Celal28- Forum Gururu 19 Eyl 2007 #39 Walla Demin Fıkra Okurken Gözümün Önünden 5 Defa Geçti Upvote 0 Downvote
sherry V.I.P V.I.P 19 Eyl 2007 #40 Sende adminden yanasın sanırım Nasıl göremezsin ya 24 saat dolaşıyor Upvote 0 Downvote