kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
sherry V.I.P V.I.P 17 Ekm 2007 #121 Çok beklersin onu dememi çünkü görüyorum, böcek var Upvote 0 Downvote
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Ekm 2007 #122 hahahahaha seni ben göz doktoruna götürcem belki ozaman dersin onu hahahaha mucukk Upvote 0 Downvote
sherry V.I.P V.I.P 17 Ekm 2007 #123 En iyisi forum üyeleri olarak, foruma alıp gidelim bakalım doktor kimden yana olacak Upvote 0 Downvote
sherry V.I.P V.I.P 17 Ekm 2007 #125 Gelişmedi ki şu böcek sanırım iyi beslemiyoruz, gelişse de (belki o zaman görürsün) sende görsen Upvote 0 Downvote
çılgınım_www Forum Tutkunu 17 Ekm 2007 #126 hahahaha yok daha neler seni yesin bare ozaman kesin görürüz Upvote 0 Downvote
sherry V.I.P V.I.P 18 Ekm 2007 #129 Ya siz böceği görmüyorsunuz da kupa kıznını nasıl görüyorsunuz Şaşırttınız beni Upvote 0 Downvote
çılgınım_www Forum Tutkunu 18 Ekm 2007 #130 ah sherry ahhh neden anlimisin ama neden kupa kızı hiç aksatmadan her konu arkasından atlayıveriyor böcek gibi deilki bu anam bir görünüp bir kaybolsun neyse böcek konusana geçelim olmazsa ordan konuşalım bu böcecik meselesini muhahaha Upvote 0 Downvote
ah sherry ahhh neden anlimisin ama neden kupa kızı hiç aksatmadan her konu arkasından atlayıveriyor böcek gibi deilki bu anam bir görünüp bir kaybolsun neyse böcek konusana geçelim olmazsa ordan konuşalım bu böcecik meselesini muhahaha