kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
çılgınım_www Forum Tutkunu 10 Ksm 2007 #181 hehe kupa kızı yok artık ama kazanova var ah şu böcük de bir yok olsa ama nerdeee Upvote 0 Downvote
çılgınım_www Forum Tutkunu 10 Ksm 2007 #183 sherrycim datlım şu böcük meselesini çözelim artıkın sorun olarak yansıyor geçen gün arkadaşım üye oldu bana tel açtı kızım böcek var bitane küçük nokta ben kapatıyom dedi korktu valla virüs felan mı zannetti artıkın anlamadım Upvote 0 Downvote
sherrycim datlım şu böcük meselesini çözelim artıkın sorun olarak yansıyor geçen gün arkadaşım üye oldu bana tel açtı kızım böcek var bitane küçük nokta ben kapatıyom dedi korktu valla virüs felan mı zannetti artıkın anlamadım
sherry V.I.P V.I.P 10 Ksm 2007 #184 O senin arkadaşının korkaklığından kaynaklanıyor. Daha bu böcekten hiç kaçan olmadı ne tatlı şey ya kendi haline geziyor işte zararsız ziyansız Upvote 0 Downvote
O senin arkadaşının korkaklığından kaynaklanıyor. Daha bu böcekten hiç kaçan olmadı ne tatlı şey ya kendi haline geziyor işte zararsız ziyansız
çılgınım_www Forum Tutkunu 10 Ksm 2007 #185 sahibine çekmiş ama dedim zaten arkadaşa kzım dedim ondan zarar gelmez o sitenin tatlı şirin gıcık oldugum böceki dedim iyi demişim dimi Upvote 0 Downvote
sahibine çekmiş ama dedim zaten arkadaşa kzım dedim ondan zarar gelmez o sitenin tatlı şirin gıcık oldugum böceki dedim iyi demişim dimi
sherry V.I.P V.I.P 10 Ksm 2007 #188 Ayyyy yok para avcısı yok suçlu daha neler. Böcek için herşeye katlanırım Upvote 0 Downvote
çılgınım_www Forum Tutkunu 10 Ksm 2007 #189 hehehe canm benim sen bitanesin yaw bundan böyle böcüke alıştım artık sorun değil o da bizden bizim gibi delii işte hehe Upvote 0 Downvote
hehehe canm benim sen bitanesin yaw bundan böyle böcüke alıştım artık sorun değil o da bizden bizim gibi delii işte hehe
S s@manyolu Üyecik 17 Ksm 2007 #190 evet var gördüm...önce pcde sandım elşmle elledim bahtım yok deeğil...içindeymiş... Upvote 0 Downvote