kelebek -ütopik- V.I.P 16 Eyl 2007 #1 Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
Arkadaşlar sitemizin içinde gezinen küçük siyah böceği benden başka gören oldu mu? Bu ne fikri olan var mı?
biz Aktif 13 Hzr 2008 #212 ben böcekte başka bişeyde görmedim hangi bölümde geziyorlar Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 13 Hzr 2008 #213 biz dediki: ben böcekte başka bişeyde görmedim hangi bölümde geziyorlar Genişletmek için tıklayın... anasayfada geziniyor ufacık siyah bişey genelde çapraz hareket ediyor dikkatli bakman lazım Upvote 0 Downvote
biz dediki: ben böcekte başka bişeyde görmedim hangi bölümde geziyorlar Genişletmek için tıklayın... anasayfada geziniyor ufacık siyah bişey genelde çapraz hareket ediyor dikkatli bakman lazım
wien06 V.I.P V.I.P 14 Hzr 2008 #214 kelebek dediki: anasayfada geziniyor ufacık siyah bişey genelde çapraz hareket ediyor dikkatli bakman lazım Genişletmek için tıklayın... Benim ekrandaki böcek enine hareket ediyor. Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: anasayfada geziniyor ufacık siyah bişey genelde çapraz hareket ediyor dikkatli bakman lazım Genişletmek için tıklayın... Benim ekrandaki böcek enine hareket ediyor.
M Misafir Üye2 Katılımcı 14 Hzr 2008 #216 sbaser335 dediki: böceğe yakaldım. sadece bi yazı çıktı ne olacak şimdi. Genişletmek için tıklayın... öp böcek belki prensese dönüşür Upvote 0 Downvote
sbaser335 dediki: böceğe yakaldım. sadece bi yazı çıktı ne olacak şimdi. Genişletmek için tıklayın... öp böcek belki prensese dönüşür
Mai Usta 14 Hzr 2008 #217 deia dediki: öp böcek belki prensese dönüşür Genişletmek için tıklayın... valla hiçte fena olmaz hani. düşünsene yanında şöle güzel bir prenses... Upvote 0 Downvote
deia dediki: öp böcek belki prensese dönüşür Genişletmek için tıklayın... valla hiçte fena olmaz hani. düşünsene yanında şöle güzel bir prenses...
arzum Forum Tutkunu 14 Hzr 2008 #218 bende sadece benim ekranda var abuk bir soru olcak diye sesimi çıkarmıyodum heyy Allahım yavv ben yakaladım herşey sizinle güzel iyiki varsınız dedi böcek bana pekte şirin bişi yav Upvote 0 Downvote
bende sadece benim ekranda var abuk bir soru olcak diye sesimi çıkarmıyodum heyy Allahım yavv ben yakaladım herşey sizinle güzel iyiki varsınız dedi böcek bana pekte şirin bişi yav
M Misafir Üye2 Katılımcı 14 Hzr 2008 #220 hiç de yakalama eylemine girişmemiştim ama prens olcaksa öpebilirim Upvote 0 Downvote