Öncelikle gayretinden dolayı tebrik ederim. Ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlarada teşekkür eder hepside bu yarışmanın birincisi sayılırlar. Burda yeni konuyu başlatma önceliği bana kaldı bunuda kısa bir aradan sonra belirteceğim inşallah ?
Öncelikle gayretinden dolayı tebrik ederim. Ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlarada teşekkür eder hepside bu yarışmanın birincisi sayılırlar. Burda yeni konuyu başlatma önceliği bana kaldı bunuda kısa bir aradan sonra belirteceğim inşallah ?
Burada onca yarışma yapıldı ve hiç bir zaman kişiler kendi çekmedikleri.fotograflarla yarışmaya katılmadı. Neden bu düşünce anlayamadım ?
Puan yok zaten burada hem eğleniyor hemde fotograflarımızla yarışıyoruz.
Ne fark ederki orda yazmiyor kimse kendi cektigi Resim olacak diye Ve öyle. Bir kuralda yok sadece cerezforum ailesine ve o anki yarismaya uygun resim olunca sorun olmaz ve Madem okadar cok biliyorsunuz birdahaki yarismsya sizde kendi cektiginiz resimle katisirsiniz...
Arkadaşlar sakin olalım bence @cann daha forumda yeni ve kurallara hakim değil
Fotoğraf yarışmamızın ilk kuralı fotoğrafın katılan yarışmacıya ait olmasıdır biz yıllardır bu kuralı bildiğimiz için artık özellikle belirtmiyoruz
Ama belirtmekte yarar varmış yeni gelenleri bilgilendirmek için