dağcı Üstat 26 Eyl 2008 #11 eFSaNe_KaRTaL dediki: ÇapKınLıkLarına... Genişletmek için tıklayın... bunu söleyenin bayan olması gerekmiyormu yoksa ben bu paraziti yanlış mı tanıyorum kanduruyon mu gız beni
eFSaNe_KaRTaL dediki: ÇapKınLıkLarına... Genişletmek için tıklayın... bunu söleyenin bayan olması gerekmiyormu yoksa ben bu paraziti yanlış mı tanıyorum kanduruyon mu gız beni
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Eyl 2008 #12 Abeyy.GeneLde Bana o YüzDen KızıyoLarDa Ondan SöLedim..Şüphem oLmaSın Yane..
AngeL Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2008 #13 Dinlemez ve umursamaz tavırlarına ve ellerinde kumanda yatmalarına ...
gülüşüm Uzman 1 Tem 2009 #14 hepsi kızılacak bir yön ama anlayış gösteremediğim tek şey, dinlemez ve umursamaz tavırdır..
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Tem 2009 #15 Galiba çoraplara.Çünkü annem hep çoraplarıma kızıyo (Diğerlerini henüz denemedim ama)
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Tem 2009 #17 Şimdi annemi göz önünde bulundurursam Hiçbirisine kızmaz. Çorap mı ne varmış topluyor Tv karşısında kestirmek muhteşem bir şey Ama anneyi çıkar elin kızını koy sanırım hepsi ufak tefek ama aldatma tahammülsüz
Şimdi annemi göz önünde bulundurursam Hiçbirisine kızmaz. Çorap mı ne varmış topluyor Tv karşısında kestirmek muhteşem bir şey Ama anneyi çıkar elin kızını koy sanırım hepsi ufak tefek ama aldatma tahammülsüz
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 2 Tem 2009 #20 bu bayanlara ve erkeklere gore değişir yanee goreceli bi kavramdır..