yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Ksm 2021 #1 Sizce Evlilermi Mutlu yoksa Bekarlarmi Mutlu ?? Son düzenleme: 27 Ksm 2021
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 1 Arl 2021 #11 Bekarlık sultanlıktır derlerdi bizim büyüklerimiz ama henüz deneyimleyemedim şimdilik büyüklerin sözünden çıkmama taraftarıyım Upvote 0 Downvote
Bekarlık sultanlıktır derlerdi bizim büyüklerimiz ama henüz deneyimleyemedim şimdilik büyüklerin sözünden çıkmama taraftarıyım
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Arl 2021 #12 Merakla beklenen sorunun cevabını vereyim, erkeğim Upvote 1 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Arl 2021 #13 Sypnosis dediki: Merakla beklenen sorunun cevabını vereyim, erkeğim Genişletmek için tıklayın... yoksa bu bir sakami ))) ama vallahi benim sucum yok hepsi KaderKatibi nin basin nin altindan cikti .)))) Son düzenleme: 1 Arl 2021 Upvote 0 Downvote
Sypnosis dediki: Merakla beklenen sorunun cevabını vereyim, erkeğim Genişletmek için tıklayın... yoksa bu bir sakami ))) ama vallahi benim sucum yok hepsi KaderKatibi nin basin nin altindan cikti .))))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Arl 2021 #14 Neler oluyor burada bir an kendimi günün sorusu bölümünde hissettim Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Arl 2021 #15 YoRuMSuZ dediki: Neler oluyor burada bir an kendimi günün sorusu bölümünde hissettim Genişletmek için tıklayın... Neler olmuyorki YoRuMSuZ gelince @KaderKatibi ne sor )) en güzel cevabi o verir sanirim Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Neler oluyor burada bir an kendimi günün sorusu bölümünde hissettim Genişletmek için tıklayın... Neler olmuyorki YoRuMSuZ gelince @KaderKatibi ne sor )) en güzel cevabi o verir sanirim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Arl 2021 #16 CANISIKILANADAM dediki: Bekarlık sultanlıktır derlerdi bizim büyüklerimiz ama henüz deneyimleyemedim şimdilik büyüklerin sözünden çıkmama taraftarıyım Genişletmek için tıklayın... bekarlik sultanliktir diyen..... neyse benimde haramimde 40 tane cariyem olsa kafam sisse bende derdim bekarlik sultanlik diye ama bu lafi diyen hic bekar kalmamis anlasilan Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Bekarlık sultanlıktır derlerdi bizim büyüklerimiz ama henüz deneyimleyemedim şimdilik büyüklerin sözünden çıkmama taraftarıyım Genişletmek için tıklayın... bekarlik sultanliktir diyen..... neyse benimde haramimde 40 tane cariyem olsa kafam sisse bende derdim bekarlik sultanlik diye ama bu lafi diyen hic bekar kalmamis anlasilan
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Arl 2021 #17 Sypnosis dediki: Merakla beklenen sorunun cevabını vereyim, erkeğim Genişletmek için tıklayın... Eyvallah abi iyiki varsın Upvote 0 Downvote
Sypnosis dediki: Merakla beklenen sorunun cevabını vereyim, erkeğim Genişletmek için tıklayın... Eyvallah abi iyiki varsın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Arl 2021 #18 KaderKatibi dediki: Eyvallah abi iyiki varsın Genişletmek için tıklayın... önce abla simdi abimi ))) sende bir karar ver artik ya ) Upvote 0 Downvote
KaderKatibi dediki: Eyvallah abi iyiki varsın Genişletmek için tıklayın... önce abla simdi abimi ))) sende bir karar ver artik ya )
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 4 Arl 2021 #19 Sypnosis dediki: Merakla beklenen sorunun cevabını vereyim, erkeğim Genişletmek için tıklayın... Hocam hep avatar yüzünden. Yalnız konu farklı yöne gitmiş Belki evliler de mutludur ama sanki bekarlık daha cazip gibi Upvote 0 Downvote
Sypnosis dediki: Merakla beklenen sorunun cevabını vereyim, erkeğim Genişletmek için tıklayın... Hocam hep avatar yüzünden. Yalnız konu farklı yöne gitmiş Belki evliler de mutludur ama sanki bekarlık daha cazip gibi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Arl 2021 #20 Hahaa Bekarlar bekar kalin evliler sizde bir delilik edip bosanmayin derim )) gecici bir mutluluk icin Upvote 0 Downvote
Hahaa Bekarlar bekar kalin evliler sizde bir delilik edip bosanmayin derim )) gecici bir mutluluk icin