K kocaman72350 Üyecik 22 Şbt 2008 #22 ben çok güzel bir site biliyorum www......com arkadaşlar kullanımı çok kolay ve milli eğitim bağlantısıylada çalışıyor.
ben çok güzel bir site biliyorum www......com arkadaşlar kullanımı çok kolay ve milli eğitim bağlantısıylada çalışıyor.
tatlı_cadı Üyecik 2 Mrt 2008 #23 ben orta 2ye gidiyorum bu programı indirmek istiyorum ama indiremedim bir türlü nasıl indirildiğini anlatırmısınız??şimdiden tşkler....
ben orta 2ye gidiyorum bu programı indirmek istiyorum ama indiremedim bir türlü nasıl indirildiğini anlatırmısınız??şimdiden tşkler....
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Mrt 2008 #24 tatlı_cadı dediki: ben orta 2ye gidiyorum bu programı indirmek istiyorum ama indiremedim bir türlü nasıl indirildiğini anlatırmısınız??şimdiden tşkler.... Genişletmek için tıklayın... bu linke tıklayarak yardım alabilirsiniz
tatlı_cadı dediki: ben orta 2ye gidiyorum bu programı indirmek istiyorum ama indiremedim bir türlü nasıl indirildiğini anlatırmısınız??şimdiden tşkler.... Genişletmek için tıklayın... bu linke tıklayarak yardım alabilirsiniz