Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,211 BeyzaTheHuntress dediki: Böyle dememişlerdir ya. Abartıyorum de. Genişletmek için tıklayın... Bu klavyeye dökülebilir versiyonu Beyzacığım.. Bizdekiler dünyada daha önce duyulmamış tarzdan sesler çıkarıyordu.. Sen düşün..
BeyzaTheHuntress dediki: Böyle dememişlerdir ya. Abartıyorum de. Genişletmek için tıklayın... Bu klavyeye dökülebilir versiyonu Beyzacığım.. Bizdekiler dünyada daha önce duyulmamış tarzdan sesler çıkarıyordu.. Sen düşün..
Aslan Parçası Ormanların Kralı, Sırtlanların Düşmanı. 20 Eyl 2017 #5,213 Bayram Şenakar dediki: Meslek lisesi değil mi ? Genişletmek için tıklayın... Hayır la. Anadolu. Dediler beyza dediler. Bizim sınıf değişik biraz. Ben de dedim herhalde, dedim la yoksa? Ama iyi kapaktı ama.
Bayram Şenakar dediki: Meslek lisesi değil mi ? Genişletmek için tıklayın... Hayır la. Anadolu. Dediler beyza dediler. Bizim sınıf değişik biraz. Ben de dedim herhalde, dedim la yoksa? Ama iyi kapaktı ama.
Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,214 Aslan Parçası dediki: Dediler beyza dediler. Bizim sınıf değişik biraz. Ben de dedim herhalde, dedim la yoksa? Ama iyi kapaktı ama. Genişletmek için tıklayın... Daha ne dedikleri anlaşılmıyormuş.. Aslancığım vah haline..
Aslan Parçası dediki: Dediler beyza dediler. Bizim sınıf değişik biraz. Ben de dedim herhalde, dedim la yoksa? Ama iyi kapaktı ama. Genişletmek için tıklayın... Daha ne dedikleri anlaşılmıyormuş.. Aslancığım vah haline..
Aslan Parçası Ormanların Kralı, Sırtlanların Düşmanı. 20 Eyl 2017 #5,218 Neyse beyler beyzalar elifler buketler vs. Ben yatıyorum. Tavuk musun bu saatte yatıyorsun diyenler olacak hayır tavuk değilim aslanım. Bakalım yarın nasıl maceralara atılacağım.
Neyse beyler beyzalar elifler buketler vs. Ben yatıyorum. Tavuk musun bu saatte yatıyorsun diyenler olacak hayır tavuk değilim aslanım. Bakalım yarın nasıl maceralara atılacağım.
BeyzaTheHuntress Aktif 20 Eyl 2017 #5,219 Münazara için konu önerir misiniz ? Okul için düzenleyeceğim ama çok güzel bir konu olmasını istiyorum.
Münazara için konu önerir misiniz ? Okul için düzenleyeceğim ama çok güzel bir konu olmasını istiyorum.