Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,242 Nazım Paşa dediki: Bu TürkNet niye fiber yok gösteriyor? Var işte, kutunun yanında duruyorum şu an. Gittim baktım bende mi sorun var diye. Bal gibi var. Genişletmek için tıklayın... Bu saatte kutunun yanına mı gittin harbiden yav..
Nazım Paşa dediki: Bu TürkNet niye fiber yok gösteriyor? Var işte, kutunun yanında duruyorum şu an. Gittim baktım bende mi sorun var diye. Bal gibi var. Genişletmek için tıklayın... Bu saatte kutunun yanına mı gittin harbiden yav..
Nazım Paşa Usta 20 Eyl 2017 #5,243 ranmıyo ki. Numarası yok. Varsa söyleyin. Şarkıyı atacaktım da üşendim. Evet kutuya gitmeye üşenmedim ama şarkı atmaya üşeniyorum
ranmıyo ki. Numarası yok. Varsa söyleyin. Şarkıyı atacaktım da üşendim. Evet kutuya gitmeye üşenmedim ama şarkı atmaya üşeniyorum
Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,244 Nazım Paşa dediki: Aranmıyo ki. Genişletmek için tıklayın... Tabii ya.. Arayamazsın.. Millet coşturmuştur oraları şimdi..
Nazım Paşa dediki: Aranmıyo ki. Genişletmek için tıklayın... Tabii ya.. Arayamazsın.. Millet coşturmuştur oraları şimdi..
Nazım Paşa Usta 20 Eyl 2017 #5,245 Selim C. dediki: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01 Genişletmek için tıklayın... Sağ ol, yarın ararım.
Selim C. dediki: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01 Genişletmek için tıklayın... Sağ ol, yarın ararım.
Selim C. Selim Selimovic 20 Eyl 2017 #5,246 Tamam hacım numarayı sil.. Sıkıntı oluşturmasın.. Ayrıca bi önceki mesajı da düzenle hacım..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Eyl 2017 #5,247 Selim C. dediki: Tamam hacım numarayı sil.. Sıkıntı oluşturmasın.. Ayrıca bi önceki mesajı da düzenle hacım.. Genişletmek için tıklayın... Numara kalabilir sorun değil.
Selim C. dediki: Tamam hacım numarayı sil.. Sıkıntı oluşturmasın.. Ayrıca bi önceki mesajı da düzenle hacım.. Genişletmek için tıklayın... Numara kalabilir sorun değil.
Selim C. Selim Selimovic 21 Eyl 2017 #5,249 Beyler, bayanlar üzülerek belirtmek isterim ki birkaç şeyde artık eskisi gibi esnek hareket edemeyeceğiz maalesef. Forumdan direkt olarak bahsetmek serbest değil artık.. Eğer bir konuya link vermek istiyorsanız, link vermek yerine direkt konu ismi olarak verin. Zaten arama yaparak konuyu rahatça bulabilirsiniz. Forumda dolaşmanız zaten serbest. Ama bunu diğer kullanıcılara rahatsızlık vermeden yapmaya dikkat edelim.. Küfürlü, argo tabirleri, imaları kullanmaktan çekinin. Forumun genelinin bayan olduğunu unutmayın! Ayrıca 10 gün ve 100 mesaj kotasını doldurduktan sonra mesaj haklarınız açılıyor. Bunu da bilmeyenlere hatırlatmak isterim.. Yani ortam güzel. Ama mekanın sahibi değiliz gençler.. Ondan bu konularda hassas olmanızı temenni ederim..
Beyler, bayanlar üzülerek belirtmek isterim ki birkaç şeyde artık eskisi gibi esnek hareket edemeyeceğiz maalesef. Forumdan direkt olarak bahsetmek serbest değil artık.. Eğer bir konuya link vermek istiyorsanız, link vermek yerine direkt konu ismi olarak verin. Zaten arama yaparak konuyu rahatça bulabilirsiniz. Forumda dolaşmanız zaten serbest. Ama bunu diğer kullanıcılara rahatsızlık vermeden yapmaya dikkat edelim.. Küfürlü, argo tabirleri, imaları kullanmaktan çekinin. Forumun genelinin bayan olduğunu unutmayın! Ayrıca 10 gün ve 100 mesaj kotasını doldurduktan sonra mesaj haklarınız açılıyor. Bunu da bilmeyenlere hatırlatmak isterim.. Yani ortam güzel. Ama mekanın sahibi değiliz gençler.. Ondan bu konularda hassas olmanızı temenni ederim..