BeyzaTheHuntress Aktif 21 Eyl 2017 #5,302 Oyun bir türlü beni kendine çekemedi ya. BF1 den bahsediyorum.
J Jira Utku 21 Eyl 2017 #5,303 Nazım Paşa dediki: Özledim. Genişletmek için tıklayın... Bi ara alda oynayak.
Aslan Parçası Ormanların Kralı, Sırtlanların Düşmanı. 21 Eyl 2017 #5,304 Beyler adımın altında yazan aktif yazısını nasıl değiştirebilirim?
J Jira Utku 21 Eyl 2017 #5,305 Bence BF1 cok basarili bir oyun. Hatta su Cod'un yeni cikanindan daha guzel bence...
Aslan Parçası Ormanların Kralı, Sırtlanların Düşmanı. 21 Eyl 2017 #5,306 BeyzaTheHuntress dediki: Oyun bir türlü beni kendine çekemedi ya. BF1 den bahsediyorum. Genişletmek için tıklayın... Şşşttt paşanın oyunununa laf yok
BeyzaTheHuntress dediki: Oyun bir türlü beni kendine çekemedi ya. BF1 den bahsediyorum. Genişletmek için tıklayın... Şşşttt paşanın oyunununa laf yok
Nazım Paşa Usta 21 Eyl 2017 #5,307 Hani üye, uzman falan yazıyo ya. Orayı "Kişisel Bilgilerini Düzenle"den "Özel Başlık" olarak değiştirebiliyorsunuz..
Hani üye, uzman falan yazıyo ya. Orayı "Kişisel Bilgilerini Düzenle"den "Özel Başlık" olarak değiştirebiliyorsunuz..
J Jira Utku 21 Eyl 2017 #5,310 BeyzaTheHuntress dediki: Boşverin hepsini ya satranç oynayın. Genişletmek için tıklayın... Satrancta cok iyiyimdir yalniz.
BeyzaTheHuntress dediki: Boşverin hepsini ya satranç oynayın. Genişletmek için tıklayın... Satrancta cok iyiyimdir yalniz.