KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Eyl 2017 #5,371 Nazım Paşa dediki: Sorduğun için asla bulamayacaksın. @Jira no. Genişletmek için tıklayın... Ben sana küsmeye karar verdim.. Hiçbir soruya cevap vermiyorsun
Nazım Paşa dediki: Sorduğun için asla bulamayacaksın. @Jira no. Genişletmek için tıklayın... Ben sana küsmeye karar verdim.. Hiçbir soruya cevap vermiyorsun
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Eyl 2017 #5,374 Son tahmin emre başka da tahmin yok.. Küsüp gidicem
Nazım Paşa Usta 21 Eyl 2017 #5,375 KıRMıZı dediki: Ben sana küsmeye karar verdim.. Hiçbir soruya cevap vermiyorsun Genişletmek için tıklayın... Yaaa. Tamam ya özelden cevaplayacağım. Bu forumun dışına çıkmasını istemiyorum.
KıRMıZı dediki: Ben sana küsmeye karar verdim.. Hiçbir soruya cevap vermiyorsun Genişletmek için tıklayın... Yaaa. Tamam ya özelden cevaplayacağım. Bu forumun dışına çıkmasını istemiyorum.
Selim C. Selim Selimovic 21 Eyl 2017 #5,379 Nazım Paşa dediki: Mutlu musunuz? Genişletmek için tıklayın... TC'yi de alabilirsem, evet..
BeyzaTheHuntress Aktif 21 Eyl 2017 #5,380 Nazım Paşa dediki: Mutlu musunuz? Genişletmek için tıklayın... Değilim bana söylemedin.