Selim C. Selim Selimovic 22 Eyl 2017 #5,411 Interstealler adını WorldMath3rd yapmış.. Her seferinde de diyodu "Hava atmak için demiyom ama dünya üçüncülüğüm var" diye..
Interstealler adını WorldMath3rd yapmış.. Her seferinde de diyodu "Hava atmak için demiyom ama dünya üçüncülüğüm var" diye..
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Eyl 2017 #5,412 TeBeSSüm dediki: Elazig Genişletmek için tıklayın... Benim memleketimdesin ama çok kiskandim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Eyl 2017 #5,413 BeReNN dediki: Benim memleketimdesin ama çok kiskandim Genişletmek için tıklayın... Sende mi Elaziglisin sasirdim
BeReNN dediki: Benim memleketimdesin ama çok kiskandim Genişletmek için tıklayın... Sende mi Elaziglisin sasirdim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Eyl 2017 #5,415 BeReNN dediki: Evet canim Elazığ'liyim bayramda oradaydim Genişletmek için tıklayın... Bi ara konusalim senle akrabam olurmussun
BeReNN dediki: Evet canim Elazığ'liyim bayramda oradaydim Genişletmek için tıklayın... Bi ara konusalim senle akrabam olurmussun
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Eyl 2017 #5,417 BeReNN dediki: Tamam canim akraba cikmasak iyiydi Genişletmek için tıklayın... Bakacaz artik
Selim C. Selim Selimovic 22 Eyl 2017 #5,419 2 aydır heder oldu çocuk. Kamp mı kurdun hacım misafirlikte da?! Hala "dedemdeyim" deme sakın..