Ethan Aktif 22 Eyl 2017 #5,445 Nazım'ın ekstra ismi mi var? --- Mesajlar birleştirildi --- Benim gülü kim koydu? --- Mesajlar birleştirildi --- Kırmızı Çizgi'ye baktım dün. Adamlar resmen Beyaz Futbol'a donmus. Heriflerin bir mangal yakmadiklari kaldi. --- Mesajlar birleştirildi --- Reddit'e (Selim'in ardından) bir muhterem daha arıyorum. --- Mesajlar birleştirildi --- Buranın Neşeli Enginar'ı Absent. Hahaha. --- Mesajlar birleştirildi --- Derin Mavi'nin kimliğini açığa çıkardım. Yakında Selim'le bir dükkan açacağız. Liza Waschke Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Nazım'ın ekstra ismi mi var? --- Mesajlar birleştirildi --- Benim gülü kim koydu? --- Mesajlar birleştirildi --- Kırmızı Çizgi'ye baktım dün. Adamlar resmen Beyaz Futbol'a donmus. Heriflerin bir mangal yakmadiklari kaldi. --- Mesajlar birleştirildi --- Reddit'e (Selim'in ardından) bir muhterem daha arıyorum. --- Mesajlar birleştirildi --- Buranın Neşeli Enginar'ı Absent. Hahaha. --- Mesajlar birleştirildi --- Derin Mavi'nin kimliğini açığa çıkardım. Yakında Selim'le bir dükkan açacağız. Liza Waschke Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Selim C. Selim Selimovic 22 Eyl 2017 #5,446 Selamlar herkese.. Ayrıca Maykıl ve Bayram şu yazdıklarımı okumadınız sanırım!.. "Beyler, bayanlar üzülerek belirtmek isterim ki birkaç şeyde artık eskisi gibi esnek hareket edemeyeceğiz maalesef. Forumdan direkt olarak bahsetmek serbest değil artık.. Eğer bir konuya link vermek istiyorsanız, link vermek yerine direkt konu ismi olarak verin. Zaten arama yaparak konuyu rahatça bulabilirsiniz. Forumda dolaşmanız zaten serbest. Ama bunu diğer kullanıcılara rahatsızlık vermeden yapmaya dikkat edelim.. Küfürlü, argo tabirleri, imaları kullanmaktan çekinin. Forumun genelinin bayan olduğunu unutmayın! Ayrıca 10 gün ve 100 mesaj kotasını doldurduktan sonra mesaj haklarınız açılıyor. Bunu da bilmeyenlere hatırlatmak isterim.. Yani ortam güzel. Ama mekanın sahibi değiliz gençler.. Ondan bu konularda hassas olmanızı temenni ederim.. "
Selamlar herkese.. Ayrıca Maykıl ve Bayram şu yazdıklarımı okumadınız sanırım!.. "Beyler, bayanlar üzülerek belirtmek isterim ki birkaç şeyde artık eskisi gibi esnek hareket edemeyeceğiz maalesef. Forumdan direkt olarak bahsetmek serbest değil artık.. Eğer bir konuya link vermek istiyorsanız, link vermek yerine direkt konu ismi olarak verin. Zaten arama yaparak konuyu rahatça bulabilirsiniz. Forumda dolaşmanız zaten serbest. Ama bunu diğer kullanıcılara rahatsızlık vermeden yapmaya dikkat edelim.. Küfürlü, argo tabirleri, imaları kullanmaktan çekinin. Forumun genelinin bayan olduğunu unutmayın! Ayrıca 10 gün ve 100 mesaj kotasını doldurduktan sonra mesaj haklarınız açılıyor. Bunu da bilmeyenlere hatırlatmak isterim.. Yani ortam güzel. Ama mekanın sahibi değiliz gençler.. Ondan bu konularda hassas olmanızı temenni ederim.. "
Ethan Aktif 22 Eyl 2017 #5,447 Selim bu muhafazakar tavrını sürdürürsen burayı terk etmek durumunda kalacağım kardeşim. Kırmızı veya Tebessüm burası ile ilgili aktif bir anons yapmıyorken bir pozisyon almanı pek doğru bulmuyorum açıkçası.
Selim bu muhafazakar tavrını sürdürürsen burayı terk etmek durumunda kalacağım kardeşim. Kırmızı veya Tebessüm burası ile ilgili aktif bir anons yapmıyorken bir pozisyon almanı pek doğru bulmuyorum açıkçası.
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2017 #5,448 Evet yılın ifşacısını alkışlayalım Ama sen her profiline baktığını o sanarsan daha çok yanılırsın
Ethan Aktif 22 Eyl 2017 #5,449 Sorun Zehra'yı Angelina zannetmem değil ki. Zehra, Mahmut olmasın yeter.
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2017 #5,450 Ethan dediki: Sorun Zehra'yı Angelina sanmam değil ki. Zehra, Mahmut olmasın, yeter o bana. Genişletmek için tıklayın... Forum için kurulan radyoyu dinleseydin nickkin için uğraşacağına mahmutmu zehra mı öğrenebilirdin..
Ethan dediki: Sorun Zehra'yı Angelina sanmam değil ki. Zehra, Mahmut olmasın, yeter o bana. Genişletmek için tıklayın... Forum için kurulan radyoyu dinleseydin nickkin için uğraşacağına mahmutmu zehra mı öğrenebilirdin..